Koophuis ruilen Limburg

Koophuis ruilen in Limburg

Wanneer je graag wilt verhuizen, bijvoorbeeld als je kleiner of juist groter wilt wonen, kun je ook overwegen om je koophuis te ruilen. Via Leev Makelaardij is het mogelijk om je koophuis te ruilen. Hoe dit werkt en wat de voordelen zijn lees je op deze pagina!

Waarom kies je voor koophuis ruilen?

Wanneer de woningmarkt stagneert, is een koophuis ruilen een manier om toch je woonwensen in vervulling te laten gaan. Er zijn mensen die kleiner willen wonen, maar geen andere woning vinden. Dus verkopen ze niet, uit angst om zonder huis te zitten. Voor de omgekeerde stap naar een groter huis gebeurt hetzelfde. En zo blijft ieder in zijn eigen huis. Wanneer je kiest voor je koophuis ruilen via Leev Makelaardij in Maastricht, maak ik de juiste match en vind je alsnog je volgende droomhuis!

testplaats

testadres

Aangeboden: Huis in randwyck 4 slaapkamers – Gezocht: 2 kamer appartement in randwyck

Hoe werkt het?

Een koophuis ruilen doe je niet even snel tussendoor. Daarom zijn er een aantal stappen die we samen zetten, zodat ik het juiste koophuis voor je vind.

Stap 1:
Neem contact op

Je neemt hier contact op met Leev Makelaardij.

Stap 2: Intakegesprek

We plannen het intakegesprek via videocall of persoonlijk. In dit gesprek inventariseer ik je woonwensen en vertel ik je meer over het ruilen van een koophuis.

Stap 3:
Nieuw aanbod

Op deze pagina zie je het huidige aanbod.

Stap 4:
Is er een mogelijke match?

Is er een passende match om eventueel te ruilen? Dan benader ik beide partijen met de info van de woning. Wanneer er wederzijdse interesse is, gaan we met elkaar om de tafel.

Wat kost het als je een koophuis wilt ruilen?

Voor deze dienst reken ik eenmalige inschrijfkosten: €357. Deze kosten verreken ik met de courtage als de koop van de woning via Leev gesloten wordt. Dit is een voordelige constructie. Normaal betaal je namelijk de volledige courtage van de verkoop van de woning aan de verkoopmakelaar. In het geval van huizenruil deel je de courtage met de andere partij. Zo hou je geld over om in je huis te steken!

Voordelen van woningruil via Leev Makelaardij

Kies je voor woningruil, dan brengt dat een aantal mooie voordelen met zich mee:

Heb je interesse om je koophuis te ruilen of wil je meer informatie? Stuur me dan een bericht!

×

Hallo!

Heb je een vraag of opmerking? Klik op mijn foto om een berichtje via Whatsapp te sturen.

× Kan ik je helpen?