Klimmen

Verkocht
Klimmenderstraat 30, 6343 AC Klimmen, vraagprijs 259.000 k.k.

Zoek je een droomhuis waar je met je gezin nieuwe herinneringen kan maken? Dan is dit prachtige karakteristieke pand met authentieke details in Klimmen uit 1913 met veel ruimte, een diepe achtertuin, garage en veel groen om je heen echt perfect. Eerst de handen uit de mouwen en daarna genieten maar!

Klik op onderstaande knop om de beschrijving op Funda te lezen.

Leev Makelaardij - Leef je droom! -

Indeling

Begane grond:

Entree: U betreedt deze woning in een nette entree. In de entree vindt u het betegelde toilet met fonteintje, ruime meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

Woonkamer: De woonkamer ligt over de hele lengte en heeft daardoor aan de voor- en achterzijde een groot raam voor natuurlijke lichtinval. De woonkamer is voorzien van een donkere tegelvloer en afgewerkt met stucwerk wanden. Aan de achterzijde zijn er openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de woonkamer is de ruime bergruimte bereikbaar.

Keuken: Aansluitend aan de woonkamer is de open keuken. De keuken bestaat uit een L-vormig keukenblok met veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en combimagnetron/oven.

Eerste verdieping:

Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamers: Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer en afgewerkt met gestucte wanden.

 

Slaapkamer 1 (linksvoor): ca. 16,10 m²

Slaapkamer 2 (linksachter): ca. 10,15 m²

Slaapkamer 3 (rechtsvoor): ca. 6 m²

 

Badkamer: De badkamer is betegeld en voorzien van een bad, inloopdouche, wastafel en toilet. De vloer wordt verwarmd via vloerverwarming en er hangt een designradiator.

Tweede verdieping:

Ruime overloop met kasten onder de schuine wand en aangrenzend een technische ruimte en ruime zolderkamer. De technische kamer biedt ruimte aan de cv-ketel -en balansventilatie en aansluitingen voor de wasmachine- en wasdroger. De zolderkamer is voorzien van een nette laminaatvloer, terwijl de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Onder de schuine zijde zijn kasten gerealiseerd.

Tuin:

Aan de voorzijde is een kleine, verzorgde tuin, opgebouwd uit vaste beplanting met een verharde toegang tot de voordeur. De achtertuin is opgebouwd uit verharding, vaste beplanting en een tuinhuis. Rondom is de tuin afgewerkt met een nette schutting en groen. Aan de achterzijde is de woning over de volle breedte voorzien van een aluminium overkapping.

Bijzonderheden:

 • Heerlijk ruime gezinswoning gelegen in een rustige buurt.
 • Overkapping
 • De woning beschikt over een definitief energielabel A.
 • Aanvaarding per 1 juni 2021
 • Voorzijde BG & 1e verdieping: screens
 • Voorzijde BG (1 raam) en 1e verdieping (1 raam): ingebouwde horren.
 • Schrijf in voor de kijkdagen!

Onze Corona maatregelen zijn;

 • Wij verwachten dat u bij bezichtigingen een mondkapje zult dragen
 • Wij bezichtigen met maximaal 2 personen per afspraak
 • Houd 1.5m afstand van elkaar
 • Wij geven u geen hand
 • Gelieve in de woning en tijdens de bezichtiging niets aan te raken
 • Bij klachten als neusverkoudheid, koorts en hoesten, kom dan NIET bezichtigen

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

 

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

 

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan worden ontleend. Alle rechten voorbehouden.

×

Hallo!

Heb je een vraag of opmerking? Klik op mijn foto om een berichtje via Whatsapp te sturen.

× Kan ik je helpen?