Maastricht

Deze woning is al verkocht
Deze mooie woning vlakbij het centrum is al verkocht maar hier kan jouw woning komen te staan!

Deze ideale woning in een groene, kindvriendelijke buurt vlakbij de stad, kijkt uit naar zijn nieuwe bewoners. Het huis is mooi opgeknapt en voorzien van een mooie open keuken en praktische badkamer. Jouw auto kun je voor de deur parkeren en binnen 15 minuten loop je naar het Vrijthof!

 

Deze woning heeft een authentieke gang met glas in lood en tegels uit de streek. De woning ligt op het zuidwesten waar je tot laat in de zomer kunt genieten van de zon. Er is een ruime kelder aanwezig voor je wasmachine of andere spullen en vanuit de kelder kom je ook weer uit in de tuin. Handig als je in de zomer de tuinstoelen buiten wilt zetten. Drie ruime kamers op de verdieping en een moderne badkamer met ligbad/douche en toilet. Vanuit de bovenverdieping ga je met een vaste trap naar een mooie afgewerkte zolderverdieping die is omgetoverd naar een ruime etage met lichte dakramen een zitje, 2 persoonbed en een werkgedeelte. Heerlijk toeven met alle privacy op deze zolder.

Ook aan het milieu is gedacht en is deze woning voorzien van vloer en muur isolatie en ook de zolder is helemaal geïsoleerd. Dit maakt dat de woning behaaglijk is en je zult dit ook merken in de stookkosten.

 

De wijk is speels opgezet en er zijn veel speelvoorzieningen voor de jeugd (van alle leeftijden) aanwezig. Zo is er de activiteitenzone in de straat met basketbal, en vele speeltuintjes in de wijk voor de kleinere kinderen. Met de fiets ben je zo in België en met een leuk veerpontje ga je weer naar Nederland.

 

Klik op onderstaande knop om de beschrijving op Funda te lezen.

Leev Makelaardij - Leef je droom! -

×

Hallo!

Heb je een vraag of opmerking? Klik op mijn foto om een berichtje via Whatsapp te sturen.

× Kan ik je helpen?