Over LEEV

Ontmoet Nicole, een gepassioneerde makelaar met een droom die werkt vanuit het mooie Maastricht!

Leev Makelaardij - Leef jouw droom! - Over Leev

“Dit wil ik ook!”

Toen ik zelf op zoek was naar een nieuwe woning, merkte ik dat er een hoop komt kijken bij het kopen van een huis. Je moet aan zó veel dingen denken, dat het weleens stressvol kan zijn. Niet alles verloopt altijd even soepel, waardoor ik wist: dit wil ik ook, maar wel op mijn eigen, fijne manier!

Leev Makelaardij - Leef jouw droom! - Handtekening Nicole Pelzer

Leev Makelaardij: Leev je droom!

Oké, de eerste stap was een naam bedenken die mijn missie goed samenvat. Ik doe het net anders, dus dan kun je niet aankomen met Nicole Pelzer Makelaardij, dat vond ik veel te saai. Ineens wist ik het: Leev! Dat wat we allemaal iedere dag doen, alleen doe ik het nét even anders. Mijn motto volgde al snel:

 

LEEV JE DROOM!

 

Het leven wordt een stuk fijner als je doet waar je blij van wordt. Daarom ging ik mijn droom achterna en startte ik met Leev Makelaardij! Mijn hart gaat sneller kloppen van verbinden, regelen en anderen helpen om ook hun leven fijner te maken.

Begeleiding van A tot Z

Je huis is je basis, dus dan kun je maar beter voor een droomhuis kiezen. Iedere keer als ik met een cappuccino op het bankje voor mijn droomhuis zit, geniet ik met volle teugen. En dat is wat ik jou ook gun!

Een huis (ver)kopen is een intensief proces en het is niet gek dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Het scheelt een hoop stress als je iemand aan je zijde hebt die aan alles denkt en je een hoop uit handen neemt. Met twee studerende kinderen die zich op de startersmarkt bevinden, kan ik me goed inleven in jouw wensen en behoeften voor de koop en verkoop van een nieuw huis.

In alle rust je huis (ver)kopen

Met mijn jarenlange ervaring in de buitendienst, sales en klantcontact heb ik een mooie basis als het gaat om de aan- en verkoop van een huis. Ik let op details, denk commercieel en praktisch en laat niets aan het toeval over. Dit geeft jou alle rust om naar de (ver)koop van je huis toe te leven.

Ook voor interieuradvies ben je hier op de juiste plek, neem eens een kijkje bij ELJEstylingidee of Julie de Ronde voor styling. 

Dankzij een uitgebreid netwerk in Maastricht en omstreken ben ik goed op de hoogte van de huizenmarkt. Handig, want zo kunnen we snel in actie komen!

Ben jij klaar voor het huis van je LEEVen? Neem contact met me op!
×

Hallo!

Heb je een vraag of opmerking? Klik op mijn foto om een berichtje via Whatsapp te sturen.

× Kan ik je helpen?