Reviews

Leev Makelaardij - Leef jouw droom! - Reviews

Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de makelaar die je huis verkoopt. Daarom deel ik hier graag de reviews over Leev! Wil je persoonlijk kennismaken? Stuur me dan een berichtje.

Plaats jouw ervaring met Leev Makelaardij op Google, Funda, Trustoo of Wie is de beste makelaar en hij verschijnt automatisch op deze pagina! Alvast bedankt!

Anne

5/5

Nicole ik ben je enorm dankbaar voor je fantastische hulp en steun bij het kopen van mijn eerste huis. Je hebt me in iedere stap begeleid waardoor ik met veel vertrouwen dit mooie maar toch ook spannende proces heb doorlopen. En dat met super resultaat: mijn eigen huis!!!

17-05-2024

Kylian en Rebecca

5/5

Fantastische makelaar die zeer betrokken is en duidelijk passie heeft voor haar vak! Als kopende partij hebben wij gemerkt dat Nicole zeker een stapje verder gaat.

 

20-3-2024

Danielle en Peter

5/5

Nicole is voor ons als verkoopmakelaar opgetreden. De dienstverlening door Nicole is excellent en heeft onze verwachtingen echt overtroffen. Ze is heel doortastend, daadkrachtig en deskundig. Ze blinkt uit in persoonlijke aandacht en verrast met attenties die maken dat je je echt een goedbediende klant voelt. Verder is Nicole ook heel gezellig en energiek. Kortom fantastisch! Ik zou Nicole de volgende keer zeker weer in de arm nemen.

22-3-2024

Frederique

5/5

Nicole heeft mij geholpen met opstellen van koopcontract. Vriendelijk, persoonlijke benadering en erg attent.

2-2-2024

Desiree

5/5

Ik dacht even wat heb ik aan n aankoopmakelaar? Maar die overwegingen kon ik snel achter me laten. NICOLE is haar geld en expertise dubbel en dik waard omdat ze net dat stuk extra weet te leveren en te regelen wat je je zelf niet bedenkt. Nicole reageert ALTIJD snel, alert , is altijd vlug bereikbaar en ze ontzorgt je op elk gebied. Dit is wat ik niet had verwacht van een aankoopmakelaar maar wel alles wat ik heb gekregen, bij Leev makelaardij.
Bij twijfel, in dit geval ZEKER DOEN!!!
Betrouwbaarheid ten top!

26-11-2023

Juan Jose Romero

5/5

We have just finished the process of buying our new home through Leev Makelaardij. Nicole guided us and made it an enjoyable experience from the beginning to the end. I would highly recommend her as Real Estate Agent.

6-11-2023

Peter & Trudy

/5

Onze makelaar Nicole was zeer gedreven, correct, zeer communicatief zelfs in de weekends en ook in haar vrije tijd. Ook was zij zeer attent naar de koper toe en vooral haar instelling t.o.v. “ op een goede manier laten slagen van een verkoop/koop “ voor beide partijen, heeft ons zeer aangesproken. Binnen 3 maanden had zij de verkoop van onze woning compleet afgerond. Wij bevelen Nicole van Leev Makelaardij te Maastricht, daarom ten zeerste aan.

4-9-2023

Maarten

5/5

Nicole is een super makelaar en heeft in 2022 de verkoop van mijn woning van A tot Z perfect verzorgd. Organisatorisch helemaal in orde, goed bereikbaar en zij heeft veel oog voor de persoonlijke touch. Een grote aanrader!

Mat & Henriette

4/5

Ik heb hele goeie ervaringen met leev makelaardij ons huis was binnen een week verkocht bedank voor de fijne afhandeling Mat en Henriette

14-07-2023

Wanda

5/5

Ervaar Nicole als een betrokken en oprecht persoon en die open en direct is in haar communicatie. Dit vanuit een realistische (en betrouwbare) benadering. Ook ervaar ik Nicole als een persoon die eenieder de ruimte geeft en in zijn/haar waarde laat.

03-04-2023, Maastricht

Ollie Gief

5/5

3 Maanden terug hebben mijn vriendin en ik een woning gekocht via Leev makelaardij. Wij zijn hier uitermate tevreden over! Dit was onze eerste ervaring met het kopen van een woning. Dit maakte dat wij niet altijd wisten wat de procedures waren, wat er allemaal geregeld moest worden en in welke volgorde. Nicole heeft ons altijd vriendelijk te woord gestaan en heeft al onze vragen beantwoord. Daarbij was ze ook altijd zeer meegaand en begripvol. Wat Nicole kenmerkt is dat ze ook persoonlijk een fijne vrouw is. Toen wij er een maandje woonden kregen wij nog post en bloemen van haar om ons heel veel geluk te wensen.
Heel kort: Zij deed alles wat een makelaar hoort te doen. Ze was punctueel, vriendelijk, duidelijk en begripvol en heeft ons altijd goed geholpen.

01-03-2023, Maastricht

Guido & Sophie

5/5

Wij hebben de samenwerking erg fijn gevonden. Je leefde met ons mee naar ons nieuwe droomhuis. Na dat we voor ons nieuwe huis hadden getekend, pakte je het snel aan om ons oude huis in de verkoop te zetten. Na 3 dagen in de verkoop had je dan al 2 dagen bijna vol gepland met de kijkers. Je was eerlijk over ons huis wat er wel goed aan was en wat er nog aan moest gebeuren, naar de nieuwe kopers toe.
Je beantwoorden ze zeer snel en je was altijd bereikbaar voor ons.
Binnen een week hebben wij ons huis mooi verkocht en dronken we er samen een heerlijk glaasje cava op.
Alles was goed geregeld bij de notaris alle papieren klopten en op het laatste kregen wij nog tips voor ons goed te verzekeren voor dat we gingen tekenen, want zo iets belangrijks vergeet je in de spannende momenten. We werden goed begeleid. Wij raden Leev makelaardij ook echt aan iedereen aan! Want Leev Makelaardij weet van aanpakken en je staat er niet alleen voor dat vonden wij erg fijn!

07-08-2020, Maastricht

Wim

4/5

Voor deskundig en persoonlijk advies ben je hier aan het goede adres. Nicole zet met enthousiasme en betrokkenheid alle voors en tegens op een overzichtelijk én inzichtelijk rijtje!

20-02-2021, Maastricht

Maud

5/5

Een heel fijn contact gehad en goed advies. Door hulp van Leev Makelaardij ben ik toch snel aan een huurwoning gekomen in deze moeilijke tijd op de woningmarkt. Ik raad Leev Makelaardij van harte aan!

28-02-2021, Maastricht

Jacqueline

5/5

Leev makelaardij is een makelaar met oog voor de mens achter het huis. Of je nu koopt of verkoopt. Dat maakt haar anders. Misschien omdat de ze een vrouw is, dat ze een andere kleur meeneemt in het contact. Wel prettig in deze eigentijdse tijd.

29-03-2021, Maastricht

Paul Faijaars

5/5

Leev Makelaardij heeft mijn woning snel, vakkundig en met persoonlijke aandacht verkocht. De werkwijze van Nicole is zeer prettig en helder, zij weet haar enthousiasme voor huizen goed over te brengen op alle betrokkenen. Het is een plezier om met haar samen te werken en zaken te doen. Een echte aanrader voor iedereen die een huis wil kopen of verkopen!

03-06-2021, Maastricht

Rick Groothausen

5/5

Leev Makelaardij raad ik iedereen aan die zijn of haar woning wilt aan of verkopen.

Nicole is zeer vriendelijk! Komt haar afspraken na en is eerlijk tegenover potentiële opdrachtgevers. Sterk aanbevolen als het om prijs kwaliteit gaat & uiterst persoonlijk.

Zelfs op zaterdag telefonisch bereikbaar. Dikke 10!

20-02-2022, Maastricht

Nicole

5/5

Nicole, jij hebt mij begeleidt in de verkoop van mijn moeders woning. Jij maakte dat dit proces door jouw enthousiasme makkelijker voor mij verliep. Als er vragen waren was je snel bereikbaar om een antwoord te geven. Nu kan ik alleen maar zeggen dat de juiste bewoners deze woning hebben gekocht.

22-09-2020, Maastricht

Paul Faijaars

5/5

Leev Makelaardij heeft in 2021 mijn woning snel, vakkundig en met persoonlijke aandacht verkocht. De werkwijze van Nicole is zeer prettig en helder, zij weet haar enthousiasme voor huizen goed over te brengen op alle betrokkenen. Het is een plezier om met haar samen te werken en zaken te doen. Een echte aanrader voor iedereen die een huis wil kopen of verkopen!
Leev Makelaardij heeft in 2022 ook het huis van mijn ouders met zorg en aandacht verkocht. Zij heeft daarbij iedereen goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Alles was weer tot in de puntjes toe verzorgd, ga zo door Nicole!

04-05-2022, Maastricht

Jan Bressers

5/5

Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Snelle en goede begeleiding.
Heel goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar. Communicatie en service staat bij Leev makelaardij voorop. Top

02-06-2022, Maastricht

Luca Lemmerling

5/5

Leev Makelaardij (Nicole) is een van de weinige makelaars die in deze tijden nog extra tijd maakt voor een aankopende partij om een huis te kunnen bezichtigen. Wegens een vakantie konden we niet komen kijken op de geplande bezichtigingsdagen. Gelukkig heeft Nicole nog iets anders voor ons kunnen regelen. Ook tijdens de bezichtiging was er voldoende tijd en ruimte om de woning goed te kunnen bekijken en onze vragen te stellen.
Een top service! Voor zowel de verkopende als aankopende partij👍🏽

03-07-2022, Maastricht

Emile Verhijden

5/5

Nicole is een fijne Makelaar! Ze is meedenkend, vriendelijk en begrijpt de wensen van de klant. Geen grote logge organisatie, maar korte lijnen zorgen dat alles tot in de punten geregeld wordt.
Aanrader!

28-08-2022, Maastricht

Inge/Jo Varion

5/5

Mede namens Dave t.b.v. de verkoop van zijn appartement: de verkoop is door Nicole vlot, vriendelijk en professioneel verlopen. Zij is tot het eind heel betrokken en hield nauw contact met ons over de stand van zaken.

29-08-2022, Maastricht

Pawel Kedzierski

5/5

Everything was great from the buyer’s perspective. Nicole is a solid broker. Good communication. It was a pleasure buying a home with her. I highly recommend Leev Makelaardij.

31-08-2022, Maastricht

Isa Jansen

5/5

Nicole is heel vriendelijk en goed bereikbaar, dat was voor ons als starters zeer waardevol. Als je een betrokken, kleinschalige en persoonlijke makelaardij zoekt, dan moet je hier zijn!

28-11-2022, Maastricht

Richard Zegers

5/5

Geen statische rondleiding zoals je veel ziet bij bezichtigingen met een standaard praatje maar een warm en welkom ontvangst met een hapje, drankje goed en duidelijke uitleg over het pand. Kortom een aanbeveling en voorbeeld voor andere makelaars. Complimenten aan Nicole

20-01-2023, Maastricht

×

Hallo!

Heb je een vraag of opmerking? Klik op mijn foto om een berichtje via Whatsapp te sturen.

× Kan ik je helpen?