Reviews

Leev Makelaardij - Leef jouw droom! - Reviews

Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de makelaar die je huis verkoopt. Daarom deel ik hier graag de reviews over Leev! Wil je persoonlijk kennismaken? Stuur me dan een berichtje.

Plaats jouw ervaring met Leev Makelaardij op Google, Funda of Wie is de beste makelaar en hij verschijnt automatisch op deze pagina! Alvast bedankt!

Paul Faijaars
03-06-2021, Maastricht
Lees verder
Leev Makelaardij heeft mijn woning snel, vakkundig en met persoonlijke aandacht verkocht. De werkwijze van Nicole is zeer prettig en helder, zij weet haar enthousiasme voor huizen goed over te brengen op alle betrokkenen. Het is een plezier om met haar samen te werken en zaken te doen. Een echte aanrader voor iedereen die een huis wil kopen of verkopen!
Jacqueline
29-03-2021, Maastricht
Lees verder
Leev makelaardij is een makelaar met oog voor de mens achter het huis. Of je nu koopt of verkoopt. Dat maakt haar anders. Misschien omdat de ze een vrouw is, dat ze een andere kleur meeneemt in het contact. Wel prettig in deze eigentijdse tijd.
Maud
28-02-2021, Maastricht
Lees verder
Een heel fijn contact gehad en goed advies. Door hulp van Leev Makelaardij ben ik toch snel aan een huurwoning gekomen in deze moeilijke tijd op de woningmarkt. Ik raad Leev Makelaardij van harte aan!
Wim
20-02-2021, Maastricht
Lees verder
Voor deskundig en persoonlijk advies ben je hier aan het goede adres. Nicole zet met enthousiasme en betrokkenheid alle voors en tegens op een overzichtelijk én inzichtelijk rijtje!
Guido & Sophie
07-08-2020, Maastricht
Lees verder
Wij hebben de samenwerking erg fijn gevonden. Je leefde met ons mee naar ons nieuwe droomhuis. Na dat we voor ons nieuwe huis hadden getekend, pakte je het snel aan om ons oude huis in de verkoop te zetten. Na 3 dagen in de verkoop had je dan al 2 dagen bijna vol gepland met de kijkers. Je was eerlijk over ons huis wat er wel goed aan was en wat er nog aan moest gebeuren, naar de nieuwe kopers toe. Je beantwoorden ze zeer snel en je was altijd bereikbaar voor ons. Binnen een week hebben wij ons huis mooi verkocht en dronken we er samen een heerlijk glaasje cava op. Alles was goed geregeld bij de notaris alle papieren klopten en op het laatste kregen wij nog tips voor ons goed te verzekeren voor dat we gingen tekenen, want zo iets belangrijks vergeet je in de spannende momenten. We werden goed begeleid. Wij raden Leev makelaardij ook echt aan iedereen aan! Want Leev Makelaardij weet van aanpakken en je staat er niet alleen voor dat vonden wij erg fijn!
Nicole
22-09-2020, Maastricht
Lees verder
Nicole, jij hebt mij begeleidt in de verkoop van mijn moeders woning. Jij maakte dat dit proces door jouw enthousiasme makkelijker voor mij verliep. Als er vragen waren was je snel bereikbaar om een antwoord te geven. Nu kan ik alleen maar zeggen dat de juiste bewoners deze woning hebben gekocht.
Previous
Next
×

Hallo!

Heb je een vraag of opmerking? Klik op mijn foto om een berichtje via Whatsapp te sturen.

× Kan ik je helpen?