Reviews

Leev Makelaardij - Leef jouw droom! - Reviews

Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de makelaar die je huis verkoopt. Daarom deel ik hier graag de reviews over Leev! Wil je persoonlijk kennismaken? Stuur me dan een berichtje.

Plaats jouw ervaring met Leev Makelaardij op Funda of Wie is de beste makelaar en hij verschijnt automatisch op deze pagina! Alvast bedankt!

Guido & Sophie
07-08-2020, Maastricht
Lees verder
Wij hebben de samenwerking erg fijn gevonden. Je leefde met ons mee naar ons nieuwe droomhuis. Na dat we voor ons nieuwe huis hadden getekend, pakte je het snel aan om ons oude huis in de verkoop te zetten. Na 3 dagen in de verkoop had je dan al 2 dagen bijna vol gepland met de kijkers. Je was eerlijk over ons huis wat er wel goed aan was en wat er nog aan moest gebeuren, naar de nieuwe kopers toe. Je beantwoorden ze zeer snel en je was altijd bereikbaar voor ons. Binnen een week hebben wij ons huis mooi verkocht en dronken we er samen een heerlijk glaasje cava op. Alles was goed geregeld bij de notaris alle papieren klopten en op het laatste kregen wij nog tips voor ons goed te verzekeren voor dat we gingen tekenen, want zo iets belangrijks vergeet je in de spannende momenten. We werden goed begeleid. Wij raden Leev makelaardij ook echt aan iedereen aan! Want Leev Makelaardij weet van aanpakken en je staat er niet alleen voor dat vonden wij erg fijn!
Nicole
22-09-2020, Maastricht
Lees verder
Nicole, jij hebt mij begeleidt in de verkoop van mijn moeders woning. Jij maakte dat dit proces door jouw enthousiasme makkelijker voor mij verliep. Als er vragen waren was je snel bereikbaar om een antwoord te geven. Nu kan ik alleen maar zeggen dat de juiste bewoners deze woning hebben gekocht.
Previous
Next
×

Hallo!

Heb je een vraag of opmerking? Klik op mijn foto om een berichtje via Whatsapp te sturen.

× Kan ik je helpen?